جزئیات سوال
پاسخ ها
سیده لیلا جوادی
۱۴۰۰/۰۳/۱۲ ۰۹:۵۳
با سلام کاربر گرامی
شما میتوانید با استناد به ماده 60 قانون حقوق شهروندی ، از طریق بازداشتگاه یا دادسرا بر علیه ضابطین خاطی شکایت خود را ثبت نمایید. من به شما اخذ وکیل دادگستری جهت اعمال حق و دفاع از شما را پیشنهاد میکنم.
سیامک محمودنژاد
۱۴۰۰/۰۳/۰۹ ۱۸:۵۴
با سلام
کاربر گرامی اینکه می فرمائید قبل از کیفرخواست و محکومیت قطعی به شما افترا زده اند می بایست این ادعا را ثابت نمائید که اصولا با دو شاهد ثابت می شود.
سهراب کلانتری
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۲۱:۰۹
با سلام
شما می توانید با عنوان نقض حقوق شهروندی به استناد ماده 60 قانون حقوقی شهروندی از طریق بازداشتگاه شکایت خود را ثبت کنید.
و جهت ثبت لایحه می توانید بعد از ارجاع به دادگاه لایحه خود را ثبت کنید.
در مرحله تحقیقات نیز می توانید هر ادعایی دارید در مقام دفاع بیان نموده و بنویسید .
دكتر محمد هادی رستمی
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۷:۴۵
با سلام
ضمن تایید فرمایشات کامل و جامع و مانع همکار ارجمند سرکار خانم محمودی
در واقع تا زمانی که برای شما کیفر خواست صادر نشده شما صرفا متهم هستید و تنها بعد از رای قطعی دادگاه محکوم علیه نامیده شده و در صورت صلاحدید امکان این اقدامات وجود دارد
بهترین راه حل برای شما اخذ وکیل دادگستری است
موفق باشید
نرگس محمودی
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۶:۴۶
با سلام و عرض ادب ،در پاسخ به سوال مطرح شده شما می توانید ابتدا به ساکن با استناد به ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری درخواست وکیل نموده و ازطریق ایشان به وکالت از خود و یا به طور مستقل از طریق بازداشت گاه اقدام به شکایت کیفری برعلیه ضابطان خاطی در مرجع قضایی نمائید ( مستند به ماده ۶۰ حقوق شهروندی به دلیل هتک حرمت و نقض حقوق شهروندی )همچنین در پایان رسیدگی در صورت تبرئه شدن از عنوان اتهامی در دادگاه یا دادسرا ،میتوانید مستند به تبصره ماده ۱۴ قانون آیین دادرسی کیفری و ماده ۱۰ قانون مسیولیت مدنی اعاده حثیت هم نمایید .