لغو دستور قضایی به کلانتری دعوت شاکی و متشکی عنه برای صلح و سازش با اعلام کتبی شاکی عدم صلح سازش به جهت دوری اقامت شاکی ممکن است ؟
ولیکن ابلاغیه به این صورت برای اینجانب امد به شرح ذیل :
از دادسرای عمومی انقلاب .....
به کلانتری شماره .....شکوائیه و پیوست ارسال می گردد نسبت به انجام دستورات ذیل اقدام و گزارش نهایی ظرف مهات 10 روز همراه طرفین برسد
بدوا سعی در صلح و سازش شود در صورت عدم حصول سازش
1- شکایت شاکی ادرس و کپی مدارک شناسایی وی ضم پرونده نمائید
2- از شاکی در خصوص موضوع تحقیق نمایید
3- دلایل و مدارک و مستندات شاکی اخذ و ضم پرونده گردد
4- متشکی عنه به ان یگان دعوت و ضمن تلاش جهت صلح و سازش اظهارالت وی در خصوص موضوع اخذ گردد
1-با توجه به اینکه من در شهر دیگری زندگی می کنم که بسیار از محل وقوع جرم دور است ظرف 10 روز که اکنون برای یک ماموریت کاری مشغول هستم و فعلان تا 20 روز دیگر امکان حضور در کلانتری نیست باید حتما ظرف ده روز خودم را به کلانتری شهر اعلام شده برسانم یا ارسال اعلام عدم صلح و سازش و ارسال مدارک بدون حضور امکانپذیر است ؟
2- بعنوان شاکی تمام موارد بند 1و 3 ادرس کپی مدارک شناسایی دلایل مدارک ضممیه شکوائیه که در دفتر قضایی کردم و اینکه به سبب ازار اذیت بسیار قصد صلح و سازش ندارم ولیکن در دستور قضایی به ضابط در مورد بند 2 تحقیق از اینجانب که در رای دادسرا معلوم است که اظهار خلاف بوده و منع تعقیب شده ام و اصلا مراوده مالی و حتی هیچ گونه ارتباط مجازی و فیزیکی وجود نداشته حتی من ایشان را نمی شناختم و ایشان نیز مرا نمی شناسند وجود نداشته که کلاهبرداری انجام شود ایا باید حتما به کلانتری مراجعه کنم و مدارک مجدد ارائه دهم راهکاری نیست که بدون حضور با اعلام عدم صلح سازش کلانتری پرونده به دادسرا برای رسیدگی ارسال گردد؟
3- با توجه بدستور قضایی به کلانتری متشکی عنه به ان یگان دعوت و ضمن تلاش جهت صلح و سازش اظهارات وی در خصوص موضوع اخذ گردد یعنی می خواهند با 20 نفر مواجهه حضوری پیدا کنم و با همه انها حرف بزنم و به طبع همگی یک روز امکان پذیر نخواهد امد و حداقل یک هفته باید در شهر که محل سکونت من نیست هزینه کنم راهکاری نیست که اینکار غیر حضوری انجام شود یا اصلا انجام نشود و مستقیم به دادسرا ارجع شود ؟
لطفا در خصوص 3 سوال فوق راهنمایی لازم انجام دهید خواسته من فقط عذرخواهی رسمی و درج حکم در جراید است که اعاده حیثیت شود و چیز دیگری نمی خواهم لطفا راهنمایی کنید با سپاس